Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Aug 25, 2021

I veckans avsnitt har vi fin besök av Branne Pavlovic som är komiker och poddare och enligt han själv Alfa och Omega. Han är med i humortrion SEMST och gör poddarna Bc Budz Live tillsammans med Ahmed Berhan och Kult Med Branne tillsammans med Jens. 

Jörn Falk är ingen komiker men rätt rolig ändå och är...


Aug 18, 2021

I veckans avsnitt gör bla Jens och Viktor en jävligt svajig sammanfattning av läget i afganistan samt pratar om kometen Apophis som kanske slår ner år 2036 rätt ner i slussen.

Bli 45-kroners patreon för att höra patreon avsnittet om två båtägare som failat samt att Jens tar 4000% rdi D-vitamin vilket kanske...


Aug 11, 2021

Jens och Viktor pratar bland annat om att de varit på återvinningscentralen, Jens kattungar och den nya dokumentärserien om Top Secret UFO Projects: Declassified som finns på netflix.

Bli 45-kronors patreon för att höra en halvtimme om en 5-plus filmidé som Viktors farsa kommit på och att vi inte sett OS. 


Aug 4, 2021

Vi är tillbaka! Börja inte meningen med Och har det stora nöjet att ha besök av Proffessor Patrick Kjellander aka PRANGTRINK KJRENGLANGDER . Patrick är Jens gammla kompis från tiden på Selecta som flyttat till Kalifornien och blivit proffessor i kommunikation.

För att ta del av en riktigt smutt extratimme bli...