Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Dec 25, 2019

Vi pratar om bla om vilka leksaker vi hade när vi va små, jul och lite urballade knivmord. God Jul era jävla savages!

 

Om ni gillar de vi gör stöd oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG ni som gör det är hjältar och vi älskar er!


Dec 18, 2019

Falkengberg får äntligen besök av Isak igen. Isak som är komiker och driver klubben CB comedy. Vi pratar bla om att man borde börja med en ny aktivitet, men att allt antingen är för farligt eller för dyrt. Vi kommer även in på Isaks kanongig i form av att han gör Hammarby fotbolls officiella Podcast "Just...


Dec 11, 2019

Viktor och Jens är tillbaka. Denna vecka pratar de bla om de olika faserna när man åker bil långt tillsammans och tv4s olika haverier de senaste dagarna.

Om ni gillar podden stötta oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG

Stort tack till alla er som kom på...


Dec 4, 2019

Johannes Brenning är äntligen tillbaka. Han berättar bla om hur man ska tänka om man ska sluta vara en surgubbe. Viktor berättar bla vad som händer när det kommer snö på hans dumma frisyr och Jens fyller i så gott han kan i deras resonemang.

Om ni gillar det vi gör stöd oss gärna på


Nov 26, 2019

Branne "Brasse" Pavlovic är komiker. Han är med i humorgruppen SEMST som åker ut på en ny turné i vår och drev tillsammans med Ahmed Berhan den legendariska podden Bcbuddz. Branne berättar bla om sitt asap rocky-moment, Viktor har fått reda på att Jens för ett par år sedan fick för sig att hälla kaffe i...