Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

May 29, 2019

Jens och Viktor har bla blivit recenserade av en ökänd recensent som alltid ger 3 av 5. Jens har nästan träffat jimie hendrix och viktor har ny fakta om Roswell. Förlåt för lite brus då och då i de senaste två avsnitten, det är åtgärdat till nästa vecka.

Stöd oss gärna på 


May 22, 2019

I veckans avsnitt pratar Viktor och Jens bla om att resa, hur det är att störta i första klass och att Jens ska försöka hålla ett bröllopstal.

Stöd oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG


May 15, 2019

Johannes har tänkt ut vad olika komikers fans ska kallas för. Tänk typ beliebers. Viktor stör sig på folk som poserar med att de inte är händiga sen gör han det själv. Vi kommer även in lite på medicinvetenskap, idrottspsykologi och vikingar.

Stöd oss gärna på 


May 8, 2019

I veckans avsnitt gästar Isak Wahlberg. Isak är komiker och driver Standup-klubben CB comedy samt är med och driver magasinet Nisch! Isak berättar om när han och några polare åkte iväg för att fiska, det slutade med att en av dem döda en fiskmås och åt den. Vi pratar även lite mer om Titanic-konspirationen...


May 1, 2019

Viktor och Jens har varit i borås där Jens förlora en tävling och va tvungen att förnedra sig. Vill man se vad Jens va tvungen att göra så kan patreons se det, det kommer upp under dagen och vill man bli patreon kan man bli det på https://www.patreon.com/FALKENGBERG

De pratar även lite om att Viktors resa om...