Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Feb 26, 2020

I detta avsnitt är Jens och Viktor tillbaka där bara dom två har ett mysigt samtal. Allt från att de försöker förstå sig på universums oändlighet till utdöda elefanter och ett gäng BMW-farsor som åkt dit för graffitti.

Stod oss gärna på


Feb 19, 2020

Svinstökigt men roligt avsnitt, Jens ger Johanna och klux varsin kaktus som de tar emot med måttlig entusiasm, Johanna orsakar en soda streamolycka mitt i avsnittet när hon får för sig att hon ska göra en grogg och sedan pratar vi nakenhet!

Stötta gärna podden på


Feb 12, 2020

Komikern Carl H Dackö är tillbaka och berättar bla om att han är på väg att fylla 40 samt att han nyligen fick en liten psykos!

Stöd oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG extra stort tack till alias "anonym patreon" för födelsedagsbidraget iochmed att vi fyllde ett år...


Feb 5, 2020

Thanos Fotas gästar podden som även fyller ett år. Thanos är komiker och tydligen en killer kock, för han bjuder Jens och viktor på en dunder Carbonara inför podden. Sedan pratar de bla om att talang inte är något som man kan gå en kurs och sedan tro att man har. Thanos berättar även varför han kan relatera...