Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Oct 20, 2021

I veckans avsnitt pratar Viktor och Jens bla om pilbågsattacken och den tokiga teorin om Merkurius Retrograd. Sedan berättar de även om varsin situation där de först blev lite rädda men sedan var det ingen fara.

Bli 45-kronors på https://patreon.com/falkengberg för att ta del av ett extra avsnitt som kommer till...


Oct 13, 2021

Julia Frej är en otrolig artist och en otrolig person. Lyssa på hennes musik på Spotify och följ henne även där! Vi pratar bla om hur Jens totalbommade sin tjejs födelsedag.

Bli 45-kronors patreon för att ta del av ett extra avsnitt med Julia redan idag där hon bla spår Viktor och Jens i Tarot-kort.


Oct 6, 2021

Jens har ett lifehack som innebär att han ibland innebär att han har trosor, viktor stökar till det när han ska bli avsläppt efter resan till Norrköping, och kan Vilks död bli en konspirationsteori?

Bli 45-kronors påhttps://patreon.com/falkengberg för att ta del avv ett extra avsnitt till...


Sep 29, 2021

Bor du i Stockholm kom till Riva Comedy Onsdag 29/9 kl 19, bor du i Norrköping kom till Bahamas Comedy 1/10 kl 19 biljetter på https://billetto.se/e/bahamas-comedy-falkengberg-1-a-oktober-biljetter-565903?utm_campaign=Search&utm_content=SE+Instant+Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto

Viktor och Jens...


Sep 22, 2021

Viktor och Jens samtalar om både ditten och datten som vanligt, viktor har skaffat pass och har premiär för sin nya klubb RIVA i veckan, Jens tar tempen på viktor. Nån ramlade ur en helikopter och så spekulerar de om hur det är med Schumacher egentligen efter att ha sett den nya dokumentären som finns ute på...