Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Oct 30, 2019

Veckans gäst är Mimmi D'Oliveira. Mimmi driver klubben Scala Komedi varje måndag kl 20 i källaren på anrika Scala-teatern. Riktigt bra klubb som Falkengberg varmt rekomenderar. Mimmi berättar hur hon hyrt ut sin balkong och Jens har sett en dokumentär om en "gay demon".

Stöd gärna oss på 


Oct 23, 2019

I veckans avsnitt berättar Viktor och Jens om sina senaste internskämt som går ut på om man klarar att falla från olika höjder. Viktor berättar även om hans förskräckliga resa till Malmö.

Om du gillar det vi gör stöd oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG om du redan gör det, vi älskar...


Oct 16, 2019

Erik Burger är stand up-komiker. Jens och Viktor har åkt ända till Barkarby och hälsat på Erik. Båda är chockade över hur fint han bor och när det lagt sig pratar det om senaste nytt när det kommer till Aliens. Erik berättar om lite olika saker. Jens får Aspergers när han ser nya loggor. Viktor har en...


Oct 9, 2019

Filip Hjelmér är stand-up komiker och driver klubben Andralång Comedy. Filip retar bla upp sig på dyra lekplatser, Jens och Viktor har åkt buss där någon sket sönder toaletten. Alla tre minns även tillbaka på hur det va att lära sig bli full i tonåren.

Om ni gillar podden kolla även in våra sketcher 


Oct 2, 2019

Eric Sporrong är komiker och driver standup-klubben Helvetet i Jönköping. Eric berättar bla om att han brukade vara tokkristen, hur det är att bo i Jönköping och om sin hatkärlek till olika sex-grupper på Facebook. 

Om ni gillar det vi gör stöd oss gärna på on.com/FALKENGBERG ni som redan gör det vi...