Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Nov 26, 2019

Branne "Brasse" Pavlovic är komiker. Han är med i humorgruppen SEMST som åker ut på en ny turné i vår och drev tillsammans med Ahmed Berhan den legendariska podden Bcbuddz. Branne berättar bla om sitt asap rocky-moment, Viktor har fått reda på att Jens för ett par år sedan fick för sig att hälla kaffe i...


Nov 20, 2019

Nisse Hallberg är en av Sveriges roligaste standup komiker, krönikör och före detta kock. Nisse berättar bla om när han skar sig djupt som fan i fingret för några dagar sedan, att han träffat Hedda Stiernstedts kille och att han tittar svinmycket på Tv6. Nisse är fan kanon.

Om ni gillar de vi gör stötta oss...


Nov 12, 2019

Denna veckan pratar Jens och Viktor bla om hur ful Jens är på en bild, hur man dödar så många som möjligt effektivast, när Brenning hade foliehatt och sedan hyllar de även Gösta Ekman.

Om ni gillar de vi gör stöd oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG ni som redan gör det, ni är hjältar och vi...


Nov 5, 2019

Viktor och Jens har fått nys om att USA ville göra en "gay bomb". Sen har de även fått ångest över årstiden och att det gått lång tid sedan de va hos tandläkaren.

Om ni gillar podden stötta gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG ni som redan gör det, vi älskar er!

Köp biljetter till showen...