Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Sep 29, 2021

Bor du i Stockholm kom till Riva Comedy Onsdag 29/9 kl 19, bor du i Norrköping kom till Bahamas Comedy 1/10 kl 19 biljetter på https://billetto.se/e/bahamas-comedy-falkengberg-1-a-oktober-biljetter-565903?utm_campaign=Search&utm_content=SE+Instant+Search&utm_medium=Recommendation&utm_source=Billetto

Viktor och Jens...


Sep 22, 2021

Viktor och Jens samtalar om både ditten och datten som vanligt, viktor har skaffat pass och har premiär för sin nya klubb RIVA i veckan, Jens tar tempen på viktor. Nån ramlade ur en helikopter och så spekulerar de om hur det är med Schumacher egentligen efter att ha sett den nya dokumentären som finns ute på...


Sep 15, 2021

Jonas Strandberg är komiker och har sveriges mysigaste youtubekanal och gör podden Rätt upp i verkligheten tillsammans med Johan Hurtig. Vi pratar bla om att deala med panikångestattacker.

Bli 45-kronors patreon för ett extra avsnitt som kommer ut på fredagar på


Sep 8, 2021

Härliga Eric Sporrong är i stan och även i vår podd denna vecka som spelades in på Snotty Seaside där Kathryn Leroux har startat en klubb som kör kl 19 varje måndag så ni får även höra henne lite kort, Jonas Strandberg tittar även förbi en liten stund!

Bli 45-kronors på


Sep 1, 2021

I veckans avsnitt berättar Jens om sin tid som brevbärare, Viktor är orolig över att Jens tror att jorden är ihålig, Brad Pitt håller på att bli en jävla gubbe och så går tar de reda på helikopterns historia.

För att ta del av ett extra avsnitt som kommer på fredagar bli 45-kronorspatreon på