Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Jul 31, 2019

Jens och viktor är för en gångs skull vetenskapliga och pratar om en av de största stjärnorna vi hittat hittills, Jens försöker ge exempel på hur stor den är utan att riktigt imponera viktor. Sen pratar vi lite om när det går åt helvete i standup, när Viktor va åsna med solskyddet och en...


Jul 24, 2019

Veckans gäst är Daniel Sanchez från spanien. Daniel är stand up-komiker. Vi pratar bla om att äta fort, när Daniel träffade Dave Attell och blev star struck samt att Jens har fått Daniel att köpa en ratt för bilspel. Såklart en liten vända konspirationsteorier i slutet.

Om ni gillar de vi gör stöd oss på 


Jul 17, 2019

Carl Stanley är standup-komiker. Han är aktuell med sin nya turné "Född 1996" till hösten missa inte den för han är bland de roligaste vi har på scen enligt oss på Falkengberg. Vi pratar bla om att ta körkort, vilka komiker man ska ha med i sin postapokalyptiska squad, den stundande stormningen av AREA 51...


Jul 10, 2019

Carl H Dackö är standup-komiker. Vi pratar bla om Carls stökiga runtflyttande i världen, svensexor och tv-serier. Jens är även med om en instant karma-grej precis innan inspelningen.

Kolla in Carls podcast Superior Podcast samt följ han på  https://www.instagram.com/carl_h_dacko/

Stöd gärna falkengbergs...


Jul 3, 2019

Viktor och Jens babblar om skjutningen i Blackeberg, att larmoperatörerna är alldeles för avslappnade samt om det nya cigg-förbudet.

Stöd oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG