Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Apr 30, 2021

Ett extraavsnitt denna vecka som man redan kunnat se på youtube men om man inte har det så kan man lyssna på det nu i vanlig hedlig podform!


Apr 28, 2021

Okej riktigt stökigt nu håll i er. Veckans avsnitt spelades in som ett patreonavsnitt men var tänkt som ett bonusavsnitt men pga technical difficulties så blir det avsnittet här nu. Sen kommer ett bonusavsnitt på fredag som egentligen skulle vara det här avsnittet PLUS att ni som är 5-dollars på


Apr 21, 2021

JOFI är enligt många en av sveriges bästa skämtskrivare han gör poddarna Måndag samt Palmemordspodden. Vi pratar bla om palmemordet samt när han och Petrina körde Roast Battle i LA framför Jeff Ross! STORT TACK till Abbe och PRANKTRINK för vårt nya intro!

Bli 5-dollars på


Apr 14, 2021

Jas39kuken in the house! Ellinor Jävelberg Svensson är komiker och driver tillsammans med Johanna Wagrell den oerhört populära podcasten "Vad Blir Det För Mord"! Ellinor berättar om hur hon trillade påväg till studion och sen pratade vi om framfall men det kan ha varit i patreondelen som man kan ta del av om man...


Apr 7, 2021

I veckans avsnitt så pratar vi om problemet med netflixdokumentärer, lite lösa tankar om Star Wars samt att om det inte fanns städer skulle de bara va skog överallt.

Podden finns även filmad på youtube!

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extra...