Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Apr 29, 2020

Jens och viktor berättar bla om vad det innebär att hissa sig, barernas hittepå regler, att viktor låg i kuvös och när jens hade en skenande Mercedes på verkstaden en gång.


Apr 21, 2020

Johannes Brenning är med denna vecka i detta mastodontavsnitt och pratar med Viktor och Jens om bla forskare/professorer, Roasten på J&V på Falkengberg facebook-sidan och sedan några tankar om legenden Adam Alsing. Det och mycket annat under drygt två timmar.


Apr 15, 2020

I veckans avsnitt babblar bla viktor och jens om ordspråk, släktforskning och att fylla 30. De har även kollat på CKs nya special som de har lite tankar om såklart.

Stötta gärna podden på https://www.patreon.com/FALKENGBERG ni som redan gör de är hjältar, hjältar på riktigt inte som de i sjukvården. lol de...


Apr 8, 2020

Ett coronafritt avsnitt om bla anledningen till det 30-åriga kriget, brevduvor, bordhockeyspel, robot wars och va ett dödsbesked skulle behöva innehålla för detaljer för att det skulle vara svårt att hålla sig för skratt. Och juste Johannes Brenning är med, komiker och legend.

Stöd gärna podden på


Apr 1, 2020

Det 60:e avsnittet. Vad är det som är så speciellt med det? Inte vet vi, kom inte på någon bättre titel. Men jubileumet till ära är det ett extra långt avsnitt med tankar om allt just nu. Även tankar om tiger king och Viktors resa med SEMST till östersund och lite annat tankvärt och roligt.

Stöd podden på