Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Jan 29, 2020

I veckan avsnitt tittar Camilla FågelBORG förbi som är komiker och producent. Camilla har bla svårigheter att spola sin toalett och leverar en hatlista live, Jens och Viktor försöker också att hänga med på den grejen. De pratar även lite om Kobe Bryants tragiska bortgång. Jens blir även helt till sig när...


Jan 22, 2020

Vi firar ett halvt hundra avsnitt med ingen mindre än Kirsty Armstrong. Kirsty har bla gått utbildningen för att bli fältartist vilket resulterat i att hon hatar "gitarrkillen" lite extra mer än vi andra eftersom att han förekommer en hel del i de sammanganget. Jens har fått reda på en teori om Jar Jar Binks som...


Jan 15, 2020

I veckans avsnitt pratar Viktor och Jens bla om olika fuck ups. Allt i från att folk råkar skjuta ner trafikplan till att Stockholm stad tänkt tokigt.

Stötta oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG ni som gör det är hjältar och vi älskar er.


Jan 8, 2020

Ato Karlsson är komiker och boxare, han ska flytta till London för att köra standup där ett halvår och berättar lite om hur han tänker kring det. Jens har blivit tokblåst på en taxi.

Stöd oss gärna på https://www.patreon.com/FALKENGBERG ni som redan gör det är...


Jan 1, 2020

Jens, Viktor och Brenning har varit och sett sista star wars filmen och snackar en del star wars utan att spoila allt för mycket. Johannes låter Jens och Viktor designa varsin stockholmshäst och går närmare in på just det projektet.

Tack alla som stöttar oss på https://www.patreon.com/FALKENGBERG ni är...