Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

May 16, 2022

Lyssnarfavoriten Isiodor som är komiker och trollkarl är tillbaka igen! Vi snackar om shit wars i hammarby sjöstad, ställen som har tv-skärmar med bilder från samma ställe och om man fick göra en film vad hade man gjort för film då. Vi pratar även lite 9/11 och annat kul.

Stötta oss på


May 10, 2022

Denna vecka gästas vi av simon G som har ett riktigt ballt projekt på G i form av en film som han tänker göra gå in och stötta det på https://www.kickstarter.com/projects/minaproblem/mina-problem-med-simon-gardenfors så blir den verklighet.

Vill ni stötta podden så kan ni göra det på


May 3, 2022

Vi pratar bla om att Linus har ett jätteviktigt gig på lördag där han ska öppna för Johan Glans, vi pratar även om att ha en killer instinct och lite olika ball fakta om olika saker i naturen.

Kom till säsongsavslutningen av Riva Comedy Onsdag 4/5!

Stötta podden på https://www.patreon.com/falkengberg stort...


Apr 26, 2022

Isak tittar förbi podden igen och berättar om frilanslivet sedan så doppar vi även tårna i yttrandefriheten/påskupproren och hittar en lösning till slut på det. Sedan uppmanar Isak och Jens att Viktor måste börja använda kalender nu.

Gå på Riva Comdey varje onsdag kl 19 på Restaurang Nabo.

Stötta gärna...


Apr 12, 2022

I veckans avsnitt har vi först lite ångest sedan blir vi arga på Filmstadens nya godisregler och sedan kommer det fram att Jens trodde att att låten staying alive hette stay in the light. Viktor har även varit och sett en knepig film på Bio.

Stötta oss gärna på https://www.patreon.com/falkengberg <3

Gå på...