Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg & Brenning

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Jun 23, 2021

I veckans avsnitt gästar bmx-legend Jocke Olsson han berättar om olika tillbud när han kört pistmaskin och hur det är att sitta i en sportstudio som expert under OS och X-games.

Podden finns filmad på youtube och bli 45 sek-patreon på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extra...


Jun 9, 2021

Johannes Brenning är på Laugh House och bygger grejer köp biljett. Så Jens och Viktor gör en pod tillsammans som back in the the days och dom hade flow så det blev bra, trots att varken gäst eller Johannes fanns med.

Stötta gärna podden genom att bli 5-dollars på


Jun 2, 2021

Adrian Boberg är radiopratare samt aktuell som manusförfattare för den nya Bert-serien som finns på C-more.  Adrian en av de mest sympatiska personerna i branschen och Jens har hittat på ett gäng snälla fördommar om Adrian lyssna och se vilka som stämmer!

Bli 5-dollars


May 26, 2021

Clara Kristiansen är komiker och och är med och driver magasinet Nisch, Felicia Tomala är även hon komiker och jobbar på Alla Mot Alla-redaktionen.

Podden finns i vanlig ordning filmad på youtube.

För att ta del av en timme extra samt en massa andra exlusiva avsnitt bli 5-dollars patreon på


May 19, 2021

Josefin Sonck är komiker och författare, hon har även skrivit den kritikerrosade boken "Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren".

Podden finns även filmad på youtube!

Bli 5-dollars på https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning för att ta del av ett extraavsnitt samt en massa skoj patreonexlusiva...