Preview Mode Links will not work in preview mode

FalkEngberg Podcast

Kolla in våra sketcher varje vecka på instagram viktor_engberg jensmedj_falk

 

Stöd oss på patreon https://www.patreon.com/FALKENGBERG

 

Kontakta oss på Falkengberg@gmail.com

Dec 30, 2020

Vi firar avsnitt 100 med Martin Soneby. Som de flesta vet är han komiker och AMK Morgon. Martin var tvungen att springa efter första timmen men 5-dollars patreons får en timme till med oss tre plus tillgång till Johannes nya special Ultra Tropical!

https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden finns som...


Dec 23, 2020

Essy Klingberg är komiker samt filmrecensent på Nöjesguiden. Simon G är allkonstnär. Vi försöker bla uppskatta hur woke vi alla är var och en för sig. Bli 5-dollars patreon för att ta del av 1h40m rent guld från andra halvan av detta avsnitt.

Podden finns även filmad på vår youtubekanal, in...


Dec 16, 2020

Johannes Brenning som är legend fyller år och får nästan bestämma om allt vi pratar om i detta avsnitt!

Bli 5-dollarspatreon eller mer för att ta del av extraavsnittet som denna vecka innehåller bla när Viktor såg ett jävla UFO med sin farsa när de var i spanien. https://patreon.com/falkengberg

Podden finns...


Dec 8, 2020

Brenning är och ramlar på snowboard i Sälen så Carl Dackö hoppar in och berättar hur han faila mönstringen. Jens är förbannad på den nya Alien World-serien på netflix. Det och mycket mer i ett pangavsnitt!

Stötta oss på patreon med 5 dollar eller mer för extraavsnitt varje vecka


Dec 2, 2020

Vi sitter och myser bara vi tre och skrattar och tramsar och pratar om allt möjligt. Lite extra långt avsnitt för er som är 5-dollars patreons eller mer denna vecka som en liten gest av uppskattning plus att vi va rätt beerade.

https://www.patreon.com/falkengbergochbrenning

Podden kommer även ut på youtube som...